Ημέρα Εορτασμού Erasmus Days

9-14 Οκτωβρίου 2023, ERASMUS Days 2023., #ErasmusPlus

Στο 2ο Δ.Σ. Ηράκλειας νομού Σερρών θα γιορτάσουμε τις μέρες ERASMUS. Συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου 2023 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα – blog του σχολείου ηχητικό αρχείο που δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας γαλλικών Μακρυπούλια Σταματούλα με τη συμμετοχή μαθητών της Στ τάξης οι οποίοι παίρνουν μέρος στο συνεργατικό πρόγραμμα ERASMUS+ (2021-2024) με κωδικό αριθμό 2021-1-FR01-KA220-SCH-000034470 με τίτλο “H2O”, νερό .

Σε αυτό το πρόγραμμα συνεργαζόμαστε με εταίρους από Γαλλία (OGEC- Collège Jeanne d’Arc, Savoie) , Ιταλία (Centro Informativo G. Zardanelli, Brescia) , Πορτογαλία (Rengengos de Monzaraz) και Ελλάδα (2ο Δ.Σ. Ηράκλειας και 20ο Δ.Σ. Σερρών) σε περιοχές όπου υπάρχουν λίμνες.

Το σύνθημα του προγράμματός μας είναι Think and Act for water με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά την εβδομάδα εορτασμού των ERASMUS Days 2023, οι μαθητές έρχονται στο σχολείο φορώντας μπλε και κίτρινες μπλούζες που θυμίζουν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και άλλα χρώματα παρουσιάζοντας τις διαφορετικές σημαίες από τα κράτη της Ευρώπης.

«Ας γιορτάσουμε την επικοινωνία, την συνεργασία και την δημιουργικότητα μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *