Ημερίδα Διάχυσης Καλών Διδακτικών Πρακτικών

Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών “Κωνσταντίνος Καραμανλής” έγινε Ημερίδα διαχύσης καλών διδακτικών πρακτικών από τους Σύμβουλους Εκπαίδευσης ν. Σερρών. Στις παρουσιάσεις δράσεων των εκπαιδευτικών μονάδων του νομού Σερρών συμμετείχε και το 2ο Δ.Σ. Ηράκλειας και συγκεκριμένα στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προτάσεων και προγραμμάτων που αφορούν τους καθηγητές αγγλικής γλώσσας (ΠΕ 06) με εισήγηση που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, Γενοβέφα Ρασσοπούλου, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας (ΠΕ 06) και Σταματούλα Μακρυπούλια, καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας (ΠΕ 05) με τίτλο “Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+, H2O,” Think and act for water!

Πρόκειται για τις διαθεματικές εκπαιδευτικές δράσεις που εντάσσονται στο συνεργατικό πρόγραμμο ERASMUS+ (2021-2024) με κωδικό αριθμό 2021-1-FR01-KA220-SCH-000034470 στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από Γαλλία (OGEC- Collège Jeanne d’Arc, Savoie) , Ιταλία (Centro Informativo G. Zardanelli, Brescia) , Πορτογαλία (Rengengos de Monzaraz) και Ελλάδα (2ο Δ.Σ. Ηράκλειας και 20ο Δ.Σ. Σερρών) σε περιοχές όπου υπάρχουν λίμνες.

Στην παρουσίαση μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό την προβολή της λίμνης Κερκίνης στους εταίρους μας αλλά και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε περιβαλλοντικά θέματα. Ευχαριστούμε την συντονίστρια εκπαίδευσης αγγλικών στις Σέρρες, Σωφρονία Μαραβελάκη που μας έδωσε την ευκαιρία να προβάλουμε τις δραστηριότητες του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *